xxx

Houd rekening met langere levertijden.
Grondstoffen Er heerst een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 15 werkdagen. Spoedproducties zijn mogelijk. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht.

Vinyl in verpakking.

De beste kwaliteit 10" vinyl al vanaf 300 stuks!

Het 10 inch vinyl zit wat betreft de maat tussen de veelgekozen opties van 12 en 7 inch vinyl in. Per kant is er ruimte voor 13 minuten muziek, waardoor het een ideaal formaat is voor een EP. Maar er is meer mogelijk, er wordt bijvoorbeeld ook steeds vaker voor een albumrelease op 2 x 10 inch vinyl gekozen. Een bijzonder formaat dus, waar je vele kanten mee op kunt. Dat geldt ook voor de verpakking, waarvan je hieronder verschillende interessante voorbeelden ziet. Bekijk ze eens rustig en vraag daarna direct live je offerte aan!

Shop By

Actieve verfijning

  1. 10" Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Neem gerust even contact met ons op, alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
ContactVerkoop