xxx

Houd rekening met mogelijke vertragingen.
Hoogseizoen De periode september t/m december is ons hoogseizoen, hierdoor hebben we te maken met langere levertijden. Grondstoffen Ook heerst er een schaarste op polycarbonaat en papierpulp, grondstoffen van cd's en drukwerk. CD/DVD Op het moment is de gemiddelde productietijd van een CD/DVD productie 2-3 weken. Spoedproducties zijn mogelijk.
Vinyl Door de enorme vraag naar vinyl zijn de levertijden langer dan normaal. Houd rekening met een productietijd van 4 maanden voor 7" vinyl en 7-9 maanden voor 12" vinyl. Bezorgdiensten Verder merken we dat de transportsector op het moment overbelast is, waardoor leveringen soms enkele dagen langer duren dan verwacht. We raden je aan om tijdig met je project te starten. We hopen op je begrip voor deze situatie.
Bel ons gerust om je planning te bespreken.

Vinyl in verpakking.

Je muziek op vinyl persen is sowieso al een slimme manier om op te vallen met je muziek. Het geeft aan dat je voor kwaliteit kiest en daarnaast oog hebt voor de vormgeveing van je release. Naast het klassieke 12 inch vinyl zijn er nog andere formaten om mee op te vallen, zoals het 7 inch vinyl en 10 inch vinyl. Ideaal voor een single of EP, maar door meerdere exemplaren te combineren bijvoorbeeld ook een unieke manier om je album uit te brengen. Hieronder vind je de mogelijkheden en kun je direct live een persoonlijke offerte bekijken.

Shop By

Actieve verfijning

  1. Artistiek Dit artikel verwijderen
Zoek je wat anders? Bel of WhatsApp ons even: alles is mogelijk!
Digipack vijfluik
Slipcase
Gekleurde tray
Inside-out
Zilver folie
Goud folie
Calqueerpapier
Wallet in digisleeve
Glow in the Dark
020 2018 124WhatsApp
We zitten voor je klaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.