xxx

8.4 / 10
Lees alle 33 reviews.

Vinyl persen: kiezen voor kwaliteit

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop

Deskundigen zijn het er unaniem over eens: muziek klinkt simpelweg het allerbeste op vinyl. Steeds meer bands en artiesten kiezen dan ook voor vinyl persen. Niet alleen vanwege de sublieme geluidskwaliteit, maar ook omdat het een bijzonder mooi fysiek product oplevert. In een tijd waarin muziek via internet steeds vluchtiger wordt beluisterd, biedt vinyl laten persen juist weer die ultieme beleving van muziek. Wil je dat je fans jouw muziek echt ervaren zoals jij het bedoeld hebt? Laat dan je muziek bij De CDPerserij.nl op vinyl persen!

Van single tot album

Wat betreft vinyl persen heb je bij DeCDPerserij.nl verschillende keuzes. Dat begint bij het formaat van je release:

  • 7-inch vinyl persen: ideaal voor singles
  • 10-inch vinyl persen: het formaat voor ep's
  • 12-inch vinyl persen: de standaard voor albums

Uiteraard zijn dit slechts uitgangspunten en heb je alle vrijheid om te doen wat je zelf wilt. Het kan bijvoorbeeld een origineel idee zijn om je album op twee 10-inches uit te brengen of een serie 7-inch singles na elkaar te releasen. De keuze is helemaal aan jou!

Gekleurd vinyl laten persen

Het klassieke vinyl is natuurlijk gitzwart en zal bij veel muziekliefhebbers direct een nostalgisch gevoel oproepen. Maar wanneer je kiest voor vinyl persen bij DeCDPerserij.nl is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je je fans verrassen met een album op gekleurd vinyl of een vinyl single persen in verschillende kleuren. Wil je echt uitpakken dan is een picture disc een interessante optie, waarbij het artwork op het vinyl wordt gedrukt.

Artwork wordt een kunstwerk

Over het artwork gesproken, dat is bij vinyl persen natuurlijk hetgene waarmee je nog eens extra uit kunt pakken. Zo'n fraaie kartonnen hoes biedt namelijk veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand drukwerk. Of je het nu bij een simpel logo wilt houden of kiest voor gedetailleerde grafische elementen, alles is mogelijk. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet, waarmee je nog meer visueel indruk kunt maken.

"In één woord: PRACHTIG!!! Dank voor het advies, de snelheid, de hulp, de druk én de perfecte afwerking!!!! Tot de volgende keer."
Ronnie

Wat kost vinyl persen?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de oplage mee, maar bijvoorbeeld ook het gewicht en het formaat van het vinyl. Kijk daarom eens rond in de webshop voor alle mogelijkheden, van een vinyl single persen tot luxe uitgaves op 180-grams vinyl. Je vindt er duidelijke informatie over vinyl persen en kunt er zelfs direct live een offerte aanvragen. Zo weet je snel waar je aan toe bent!

Ontdek je mogelijkheden
Bezoek de Webshop
Vinyl in Sleeve
Live offerte
Vinyl in Gatefold
Live offerte
Klantenservice
0228 350 880